Search

Förändringar i innehav v 12

Updated: Mar 31, 2021

I Framtidsportföljen har vi utökat våra innehav i Paradox Interactive och Hexagon. Paradox gick ner senaste veckan vilket gav ett bra tillfälle för köp. DNB:s riktkurs för Hexagon höjdes nyligen och de slutade på rekordnivå i fredags.


Det fanns också ett erbjudande om att teckna aktier i ACQ inför deras lansering på börsen. Vi anmälde oss och fick tilldelning om än inte så många som vi anmält oss för pga överteckning. Dessa aktier ligger i Spekulationsportföljen. Där gjorde också Northern CapSek en nyemission som vi gick med i.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Fram till början av 70-talet fanns det något som heter guldstandard (guldmyntfot). Dollarn i USA var kopplad till guldet och innebar att innehavare av dollar kunde gå till banken och lösa in sin dolla

Som vi skrivit i tidigare artikel har vi sålt inlösenaktier i Kinnevik och köpt aktier i Kinnevik. Vi har även sålt Paradox och ökat vårt innehav med samma belopp i Evolution Gaming. Däremot har vi va

Första gången jag hörde talas om kryptovalutor var år 2011, det var i samma veva som jag ville investera på börsen. Börsinvesteringar blev dock inte av på nåt år tack vare inkompetenta bankmänniskor.