Search

Förändringar i innehav v 20 del 2

Som vi skrivit i tidigare artikel har vi sålt inlösenaktier i Kinnevik och köpt aktier i Kinnevik. Vi har även sålt Paradox och ökat vårt innehav med samma belopp i Evolution Gaming.

Däremot har vi valt att avvakta med inköp av Investment AB Spiltan då volatiliteten på börsen har ökat lite grann igen så känner vi att det är bättre att ha mer rörlighet på börsen under en viss tid framöver. Aktierna i Spiltan handlas för tillfället endast på Pepins och då en gång i månaden.


Det har kommit in några erbjudanden om att teckna aktier och vi har valt att tekna aktier i Maven Wireless, Sozap och SaveLend Group.


SaveLend har liknande koncept som Tessin och Lendify. Via deras plattform kan man vara med och låna ut pengar till privatpersoner och företag. Förutom krediter till privatpersoner och företag sysslar SaveLend också med köp av fakturor och inkassoärenden.


Sozap är en speltillverkare för mobiler och surfplattor med över 10 miljoner nedladdningar i PlayStore på sitt mest populära spel.


Maven Wireless arbetar med teknik för att öka täckningen för trådlösa nätverk på svårare ställen som biltunnlar, tunnelbanor m.m.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Fram till början av 70-talet fanns det något som heter guldstandard (guldmyntfot). Dollarn i USA var kopplad till guldet och innebar att innehavare av dollar kunde gå till banken och lösa in sin dolla

Första gången jag hörde talas om kryptovalutor var år 2011, det var i samma veva som jag ville investera på börsen. Börsinvesteringar blev dock inte av på nåt år tack vare inkompetenta bankmänniskor.

Redan under den här veckan vet vi vad vi kommer göra under nästa vecka. Därför passar vi på att berätta det redan nu. Som tidigare känt så kommer Kinnevik att dela ut sitt innehav i Zalando till sina